Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Otobüsün Borusu

06.12.2018
1.577
A+
A-
Otobüsün Borusu

 

Otobüsün Borusu

Güzel bir anımı anlatacağım, ama bu anı bir başka anı benim için. Yıllar önceydi akşam çok önemli bir maç vardı Beşiktaş  Malmö maçı bu maçı alırsak turu gececeğiz bizim için çok önemli! Akşam maçı izlemek için arkadaşlarla bir plan yapıp anlaşıyoruz. 
 
Maçı izleyeceğimiz güzel bir yerimiz var arayıp akşam için rezerve yaptırdık. Her yer tıklım tıklım iyi ki daha önceden rezerve yaptırmıştık, zaten tanıdık bir yerdi her akşam gittiğimiz mekandı. Çok heyecanlıydık masaya oturur oturmaz mezeler söylendi içecekler sipariş verildi, fakat ben buraya her akşam gelsem de arkadaşlar ile muhabbet için geliyorum. 
Bünyem içkiyi kaldırmadığı için aram yoktu içkiyle, bunu tabi bizim arkadaşlar biliyor içince sürekli gülerim ben. Neyse o beklenen an geldi ve maç başladı. 

Arkadaşlar maçı birer kadeh içerek seyrediyorlar heyecan dorukta, bir anda Ali kafayla golümüzü atınca sevinçten masanın üzerindeki rakı dolu bardağı kapıp kafama diktim. Sevinç ve heyecanla nasıl içtiysem gerisini hatırlamıyorum maç bitmiş dışarı çıkmışız ben neler olduğunu hatırlamıyorum koluma girip beni halk otobüsüne bindirdiler.
 Otobüs bir kalabalık bir kalabalık sormayın. Ayakta duracak halim yok tek gözle bakıyorum millete, neyse elimi cebime atıp parayı biletçiye verdim para üstünü alacağım tam o sırada otobüs hareket etti, dengemi kaybettim ani bir refleks ile otobüsün borusundan tuttum gidiyoruz. 

Otobüs sallandıkça bende sallanıyorum bir sağa yatıyorum bir sola sallandıkça sallanıyorum bu arada tuttuğum borudan da biri daha tutuyor. Ben sağa yattıkça boruda yatıyor adamda yatıyor, ben sola yatıyorum adamda yatıyor, dedim acaba boruda mı bir sakatlık var, baktım alt taraf tamam ama üstten bir 20 cm kısa… dedim “idare ederiz” gene otobüs sallandı ben sağa doğru eğiliyorum adamda benle eğiliyor tam o anda adam kulağıma doğru eğilip boruyu bıraksana kardeşim dedi. Dedim hangi boruyu? Adam benim boruyu demez mi? Ben o an aniden elimi borudan çektim, boruyu nasıl bıraktığımı bilemedim. 

Sonra adam boruyu aldı arka tarafa doğru götürüyor meğerse kendi borusuymuş eve almış sanırım tabi yanımdaki ayaktakiler ve oturanlar en az 3 dakika kadar güldüler, kardeşim boruyu öyle ortaya dikersen herkes tutar tabi. Bu arada maç 2-2 bitmiş elenmişiz, olan bana oldu tuttuğum boru ile kaldım.
Diğer Anılarım Konularını Okuak İçin TIKLAYIN

VİDEO İZLE

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 12 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Teşekkürler

  2. DoDo dedi ki:

    komik bir anı…

  3. Unknown dedi ki:

    Çok iyiydi sesli güldüm :)))

  4. OkuOkuBil dedi ki:

    Teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim.

  5. Unknown dedi ki:

    Abi valla güzel bir aniyi paylasmisin cok guldum saol

  6. Unknown dedi ki:

    Çok güzel bir anı teşekkürler güldürdünüz

  7. Çetin dedi ki:

    Süper bir anı. Sanırım her kes sizden bu anıyı okuyup video çeker olmuş. Kaynağı sizsiniz kardeşim. Tebrik ederim

  8. Tülay dedi ki:

    Çok güzel bir anı emeğine sağlık

  9. Halide dedi ki:

    Çok komik bir anı yaşamışınız. süper:)))

    1. Okuokubil dedi ki:

      Teşekkür ederim

  10. Cemal dedi ki:

    Çok güzel bir anı olmuş bravo